NORESA PANZIÓ

Szálka

Igényes szállás olyan vendégek részére, akik szeretik az olyan színvonalas vendéglátóhelyeket, amelyek nyugodt pihenéssel és exkluzív gasztronómiai élményekkel társulnak!

Ne hagyd ki!

A panzió története

röviden

Családi vállalkozásunk 2018 óta működik, amely nevét férjemről Norbiról, rólam Rékáról és kislányunkról Sáráról kapta. Közben a családunk kibővült egy Miskával és egy Rovival is.

A panzió már 23 éve működik az 1800-as évek végén épült sváb parasztházban. Egy holland fiatalember vásárolta meg a rossz állapotban lévő épületet, és újította fel szobáról szobára, illetve építette egy részét teljesen újjá. A falak 60 cm vastagok és vályogtéglából épültek, emellett fa nyílászárók teszik nyáron is kellemessé a szobák klímáját.

A szobák

7 db franciaágyas szobánk van, amelyekben hangulatos vintage bútorok találhatóak. Mindegyikben tv, wifi, hűtőszekrény és légkondicionáló is van. A szobák nagy alapterülete miatt pótágyat és babaágyat is tudunk elhelyezni. A földszinten 4 db szoba található és 3 db emeleti szoba. Összesen 14 fő tud kényelmesen elférni.

 

 

Svédasztalos reggeli

A panzióban lehetőséged van bőséges reggelivel kezdeni a napot. A kínálatban nemcsak a szokásos finomságok szerepelnek, hanem a környékbeli termelők kézműves ínyencségei is!

Hasznos időtöltésre vágysz?

Starandolás, horgászat, vadászat, túrázás. Városnézés, történelmi emlékek, látványosságok.

Aktív pihenéssel töltenéd az időd ?

Bortúra programok, borkóstolás, szekszárdi vendéglátóhelyek, nagyrendezvények, fesztiválok.

Foglald le, kérj ajánlatot!

További részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot emailben, telefonon, űrlap segítségével!

Címünk

7121 Szálka, Kossuth Lajos. u. 68.

Telefon

Szállás és dekoráció: +36 70 940 5707
Étterem és asztalfoglalás: +36 30 488 11 08

Email