Partnerek

akik nélkül nem lenne tökéletesen teljes a mi munkánk sem!

Ismerd meg őket, és ha neked is szükséged van hasonló szolgáltatásra, bátran keresd őket!

Buzás Ágnes

Buzás Ágnes

kézműves tortaműhely

Évek óta csodáltam Ági munkáit, minőségi, egyedi ízléses torták kerülnek ki a kezei közül. Az esküvők során volt alkalmunk együtt dolgozni, hiszen sok pár már a menyasszonyi tortáján is élővirágot szeretne látni, a teljes összhang elérése miatt.
Már 2 alkalommal sikerült megrendezni az Édes Esküvő rendezvényt, ahol Ági csodás tortáit kóstolhatták meg az érdeklődők a Lajvér Borbirtokon.
Több alkalommal fotóztunk tortákat, ahol én dekorálhattam a hátteret és az asztalokat.
Virágzó meggyfák között, erdőben, illetve zúzmarás fák alatt.
Az idei év volt az első, hogy mertünk egy nagyot álmodni és összedolgoztunk. Anyák napja alkalmából leptük meg az édesanyákat, macaron-virág boxainkkal.
Következő kollekció pedig a torta és virág egymásra hangolva projekt volt.

Képgaléria

Nézd meg a közös munka során készült fotókat!

Badics Gábor

Fotós

Ha egy igazán kedves, közvetlen és kreatív fotóst keresel, aki megörökíti a nagy napotokat, akkor bátran merjük ajánlani Badics Gábort. Fiatal, feltörekvő szekszárdi fotográfus, aki egyre népszerűbb. Minél hamarabb célszerű nála jelentkezni, hogy le ne maradjatok róla.

Czakó Balázs

Fotós

Balázs művészi szinten űzi a fotózást. Lehet szó tájfotókról, étel- vagy termékfotózásról. Az óvodai, iskolai fotózások terén is megmutatta, hogy lehet másképp, épp ezért gyakran hívják őt. Az esküvői és jegyesfotózás is beletartozik Balázs repertoárjába. 

Ha igazán szépet szeretnétek, bátran keressétek őt!