Sipos család

Réka tartja kézben a vállalkozást, Norbi éttermi séf, a gyerekek: Sára, Miska és Robi mindenben segítenek!

Sipos család

Bemutatkozunk

Családi vállalkozásunk 2018. óta működik Szálkán, Szekszárd mellett 10 km-re.
A falu főutcáján található 14 férőhelyes panziónk, ami tökéletes hely minden kikapcsolódni és pihenni vágyónak. Akár legyen szó kisgyererekes családokról, baráti társaságokról vagy párokról.

Ehhez a pihenéshez nem is kezdődhetne a nap jobban, mint egy házias finom reggeli. 2021. decemberében megnyitott éttermünk is, ahol mindenki kedvére válogathat háromfogásos ételsorunkból.

A panzió mellett másik fő tevékenységünk még a dekoráció, virágkötészet. Esküvői dekorációk és egyéb rendezvények dekorálását is vállaljuk, emelett workshopokat is tartunk.

Norbi a séf,a konyháért felelős, hogy kifogástalan minőségű ételek kerüljenek az asztalra.

Réka a virágkötő a dekoros vonalat erősíti.
3 kisgyerekünk van Sára (Saca), Mihály (Miska) és Róbert (Robi). Ebben a környezetben nőnek fel, nem idegen számukra a vendéglátás. Minden vendéghez kedvesen közelednek. Visszatérő vendégekkel már baráti kapcsolatot ápolnak.

Várunk téged is szeretettel!

Noresa étterem

Ezt írják rólunk

Noresa étterem

Szerelemben, családban és munkában is jól működnek együtt – Réka és Norbi, a Noresa Panzió tulajdonosai

Az első házassági évfordulónkon jártunk Magyarország egyik legcsodálatosabb helyén, Szálkán. Örök emlék marad számunkra, ahogy Sipos-Kokauszki Réka és Sipos Norbert is, a Noresa Panzió tulajdonosai.

Remélem nem túlzok, ha azt mondom, hogy barátokká váltunk az elmúlt bő 2 évben. Akkor megígértük, hogy legközelebb is jövünk és bíztunk benne, hogy már a kibővült családunkkal.

Ez így is lett, ugyanis 2021 őszén már kislányunkkal együtt látogattuk meg Rékát, Norbit, Sacát és az azóta Miskával bővült családjukat.

Sipos család

Karantén utáni első úti cél: Szálka

Biztosan az évek múlásának köszönhető, hogy egyre többször találom szembe magam olyan dolgokkal, amiket a magaméinak érzek, és mikről azt gondolom, érdemes értük kiállni. A vidéki turizmus néhány éve vált a szívügyemmé, amikor lehetőségem nyílt egy kicsit jobban belelátni a működésébe. A helyzete, a lazításoknak köszönhetően jelenleg ugyan úgy fest, felszálló ágban van, azt azért mégsem állíthatjuk, hogy nem sínylette meg a járványt. A következőkben egy olyan kis faluról olvashattok, ahová ha a járványos időszak után ellátogattok, garantáltan gyógyírt fog jelenteni a karanténban töltött percekre.

Szálkai élmények

Szálka, a magyar Toszkána – a hely, amely megigéz és rabul ejt örökre

Az első házassági évfordulónkat mindenképpen különlegesen terveztem megünnepelni.
Nászúton nem voltunk, de azóta igyekszünk ezt mini-szabikon apránként bepótolni. Imádjuk a mediterrán tájakat, szóval irány dél! Viszont Itáliáig utazni most (sem) tudtunk, annyi időnk nem volt sajnos.
Na de akkor hova menjünk? Utazzunk délre, de országon belül!
Innen indult a keresgélésem az interneten. És láss csodát, rábukkantam Szálka településre, amit a magyar Toszkánaként szoktak emlegetni.

Ezt mondjátok rólunk

„Hangulatos szálláshely, nagyon kedves vendéglátás! Kihagyhatatlan, 7*-os reggeli!”

„Jól felszerelt, szépen berendezett, csendes apartman, zárt udvari parkolóval, csodás svédasztalos reggelivel, nagyon kedves és mindenben segítőkész háziakkal. Csak ajánlani tudom.”

„Nagyon jól éreztük itt magunkat. Igényes, tiszta szobák várnak és bőséges reggeli.”

„Nagyon szép,hangulatos hely,rendkívüli személyzet, reggeli egyszerűen mennyei, ha lehetne,10 pontot adnék”